Dedikeret
udviklingsteam
i Ukraine

Dedicated team photo Dedicated team photo Dedicated team photo Dedicated team photo
Dedicated team icon

Dedikeret team til lavest mulige pris

80% af vores kunder har et fast team af udviklere hos os. Et dedikeret udviklingsteam. Det er især interessant for IT-virksomheder, der har et konstant behov for udviklingsressourcer. Det er også fordelagtigt for kunder med større websites, som løbende skal videreudvikles og vedligeholdes. Webbureauer med varierende behov for ressourcer og kompetencer, vil vi derimod anbefale at samarbejde på projektbasis

Et dedikeret team kan bedst sammenlignes med at have sine egne ansatte, og må ikke forveksles med konsulentarbejde. Vi sørger for alt det praktiske lige fra rekruttering til administration. I kan så koncentrere Jer om selve udviklingen. Det koster et fast beløb om måneden, som lægges oven i lønnen for hver medarbejder. I har ingen arbejdsgiverforpligtelser, da medarbejderen er ansat hos InterLogic. Men i det daglige er det Jer, der har ansvaret for, at teamet har nok opgaver, og ved hvad de skal lave. Til gengæld har I ubegrænset frihed til at bruge teamet som I vil, uden at skulle forhandle tid, pris og scope med andre end Jer selv.

Cooperation models comparison graph

Fordele

 • Timeprisen er ca. 30% lavere end på projektbasis.
 • Det er altid de samme udviklere, som dermed får et bedre kendskab til Jeres system. Det bliver nemmere at forklare opgaverne,og det giver færre misforståelser, højere kvalitet og effektivitet.
 • Ubegrænset frihed til at definere projektets scope uden at skulle forhandle tid og pris.
 • Mulighed for at rekruttere ressourcer med lige netop de kvalifikationer I har brug for.

Forudsætninger

 • En nogenlunde konstant opgavemængde.
 • Samme opgavetype svarende til de kompetencer, der er i teamet. Ellers kan vi supplere med vores projektafdeling.
 • I skal have tid og lyst til at være involveret på daglig basis og være til rådighed i tilfælde af spørgsmål. Regn med 1 time om dagen eller mere afhængig af teamstørrelse.
 • Minimum 1 mand i mindst 3 mdr.

Pris

Det koster et fast beløb om måneden, som lægges oven i lønnen, for hver enkelt medarbejder. Dette beløb dækker omkostninger til skatter og pension, lokaler, hardware, software, rekruttering, administration osv.

 • "Vi betragter dem, som vores egne udviklere"

  Siden 2010 har vi haft et fast team af udviklere hos InterLogic, som har stået for den løbende udvikling af scor.dk og nu også vores mobil app. Det foregår på den måde, at vi får ideerne til ny funktionalitet her i Danmark, og så diskuterer vi med udviklerne i Ukraine, hvordan vi bedst gør det. På den måde kan vi koncentrere os om forretningsudvikling.

  Susie Castenlund, Scor.dk

  Customer image
Workshop onsite icon

Udviklere til Danmark

Vi starter gerne samarbejdet med at sende udviklerne til Danmark for at lære projektet og organisationen at kende, så de ikke bare er nogen, man emailer med eller snakker med på Skype. Introduktionsforløbet kan vare fra 1-3 uger, og eneste ekstra omkostning er fly og hotel. Fordelen er, at det kræver mindre forberedelse. Og at man kan sidde ved siden af hinanden og stille spørgsmål, når de dukker op.

Workshop in Ukraine icon

Work-shop i Ukraine

Samarbejdet eller et nyt projekt kan startes ved, at I kommer til Ukraine, hvor vi holder en work-shop. Det kræver typisk, at I rykker 3 dage ud af kalenderen inkl. rejsetid. Her kan I præsentere projektet for hele teamet, ligesom udviklerne får lejlighed til at stille spørgsmål og lave team-building udenfor arbejdstid. Sammen definerer vi scope for hele projektet, og planlægger første sprint i detaljer.

Methodology icon

Agil udvikling SCRUM

Vi anbefaler en agil udviklingsmetode som SCRUM. Det behøver ikke at være 100% efter bogen med daglige stand-up meetings, Men det er et must at lave sprints, og have ugentlige Skype møder, så man følger op på fremdrift og får afstemt forventninger.

Vi bruger de værktøjer, som kunden foretrækker, men vi kan også anbefale nogle. Vi bruger collaborationplatforme som f.eks. Jira og Trello. Jira til komplekse projekter og Trello til almindelig opgaver. Vi bruger versionskontrolsystemer som Git eller Subversion, så det er muligt at arbejde sammen om koden i et udviklingsteam.

Vi bruger Confluence sammen med Jira til rapportering.

Collaboration tool